FØLG MIG
foredrag_03_23-56

Foredrag

Foredrag for virksomheder og foreninger.
– Fra Kaos til Kunst
 
Kunne du tænkte dig et foredrag, som er autentisk, dragende og reflekterende, så holder jeg foredrag rundt i landet.
Jeg glæder mig til at høre fra dig såfremt du tænker det kunne være noget for dig og din, forening, virksomhed eller organisation.!
 
Kunsten er en meget stor del af mit liv, og det har den været siden jeg som 8 årig, så det som min redningskrans.
Alligevel har jeg i mange år har haft en grundlæggende følelse af, ikke at være tro mod den jeg er. En følelse af, ikke at turde stå ved mig selv 100%, uden filter, uden at tænke på, hvad andre mon vil tænke.
Jeg ved i dag, at denne rodløshed tager afsæt i, at jeg er opvokset med en far, der var alkoholiker hele min barndom. Alt det vi aldrig talte om. Hvis vi ikke talte om det, så var det der næsten ikke.
 
Mit foredrag handler om at være barn af alkoholiker. Hvordan barndommens oplevelser har ført mig kunstens veje, og hvordan usagte ord og følelser har formet kunsten og mig som person.
 
Jeg ønsker at inspirerer andre med min historie. Hvordan jeg er gået fra kaos til kunst. Hvordan jeg har vendt barndommens oplevelser, og hvordan kunsten der i barndomsårene var min redning, i dag er blevet min største passion.
 
Varighed og indhold tilpasses individuelt, og vil variere mellem 45-60 min. Kontakt mig på nedenstående konktaktformular for mere info.

Kontakt mig