FØLG MIG

Privatlivspolitik

Jeg har behov for at kommunikere med dig som kunde, så jeg er sikker på, at du får dit maleri eller din ydelse som aftalt. Herigennem vil jeg behandle oplysninger om navn, adresse, ydelser, særlige aftaler, betalingsinformationer og lignende. 

Hjemlen til at behandle disse personoplysningerer er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra b.

Jeg videresælger eller videregiver ikke dine oplysninger til andre. Jeg har kun til formål at bruge dine oplysninger i forbindelse med den kunst eller ydelse som jeg skal levere, samt til fakturering. Jeg registrere din oplysninger i mit kartotek i op til 5 år.

Kommunikation med nye potientielle kunder

Når du har spørgsmål til kunstkøb, foredrag, udstillinger eller du ønsker at høre mere om den  service jeg tilbyder så kan du kontakte mig via:

Kontaktformular, email eller telefon.

Herigennem vil jeg behandle dine personoplysninger, så jeg kan indgå i dialog med dig fx svare på spørgsmål om hvad jeg tilbyder og hvad jeg kan hjælpe dig med. Jeg behandler kun den information, som du giver mig i forbindelse med vores kommunikation.

Jeg vil typisk behandle følgende almindelige oplysninger: navn, email, telefonnummer.

Min hjemmel til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.

Jeg sletter vores kommunikation med dig når det står klart om du ønsker vores ydelser eller ej.

Skulle der i et særligt tilfælde opstå et behov for at opbevare dine personoplysninger i længere tid, så vil dette kunne være tilfældet.